top of page

Personvernvilkår

Denne personvererklæringen gir deg informasjon om hvilke personopplysninger vi samler inn og behandler når du bestiller på våre nettseider. Vi vil behandle personopplysninger i henhold til den til enhver tid gjeldende personvernlovgivningen. 

Skimakern og Budeia, Thomas og Kathrin H. Aslaksby,  driver en levende og bærekraftig håndverksbedrift på småbruket i Valdres. Sammen med en flokk geiter, islandshester, katter og høner, bor de på gården "Nørrestogo" om vinteren. Rundt St.Hans tar Budeia Kathrin med seg Skimakern Thomas og alle dyra opp til Olestølen på 1000 m.o.h slik at geitene kan få beite fritt i fjellet hele sommeren. På vingerstid holder Thomas kurs og foredrag i å lage løssnø ski i heltre.

 

Vi behandler personopplysninger for følgende formål:

1. Opplysninger som er nødvendig for å reservere og bestille plass på våre kurs, stølsbesøk eller opplevelser. Dette er for å kunne sikre deltagere plass og informasjon til bestilt opplevelse, kurs eller besøk, og for å kunne sende fakturai henhold til bestilling.

Vi lagrer dine perosnopplysningene så lenge det er nødvendig for å opppnå de formål personopplysningene ble samlet inn for.

Som hovedregel oppbevarer vi personopplysninger ut sessoneng, med mindre noe annet er avtalt.

bottom of page