top of page

Hva skjer på Olestølen i sommer?

Tor og Olestølen.jpg

Smak av stølsliv - stølsbesøk

Opplev livet på stølen med dyra og roen i landskapet. Nyt et måltid med våre økologiske prisbelønte oster, flatbrød, vår egen geitekurv (spekepølse), kaffe/te og stølskake. Budeia forteller om stølslivet før og nå og tar dere med på en omvisning på stølen. Pris kr 350 per person. Torsdager og fredager i hele juli - eller etter avtale.

Vi tar imot familier og grupper bestill på sms til Kathrin 91889806 eller:

Stølseventyr med overnatting

Opplev livet på stølen med melking av geiter, stell av dyr og servering av økologisk mat frå stølen. Overnatting i hytte (min 2 netter) med enkel standard og flott utsikt over Olevatn. Fine turmuligheter i fjellet. 

DSC_4414_edited_edited_edited.jpg

Morgenstell på Olestølen

Bli med på melking av geitene når de kommer ned fra fjellet om morgenen på Olestølen– inkl stell og kos med dyra, melking av geitene, morgenkaff/te/saft og stølskake.

Pris kr 290 per person. Maks 6, minimum 2 stk. Fredag og lørdag i hele juli.

Salg av ost, kurv og håndverk

Kom innom på Olestølen i sommer sesongen og kjøp et utvalg økologiske spesialitets oster håndlaget av Budeia Kathrin. Vi har også våre egen kurv (spekepølse) og lokale håndverksprodukt.

Ønsker du å hilse på dyra på stølen? - bestill "Smak av stølsliv - stølsbesøk" torsdag og fredag her

Åpningstider utsalg på Olestølen sommer - bomveg -  link kart

1. juli - 4. September 2022 -  onsdag og lørdag kl.12- 16

DSC_2674 (1).JPG

Vandring med hest i fjellet

Vandring med kløvhest i vakkert fjell landskap på 1000 m.o.h. – en fantastisk turopplevelse. Å gå med hest i fjellet gir en helt unik nærhet til dyr og natur. Vi går fra Olestølen, mens hestene bærer bagasjen vår. Passer små grupper 4–8 personer, varighet 3 timer. Pris kr 700 per person

Smak av stølsliv

Stølskurs, ystekurs og slåttekurs

Lær å lage kvit og brun geitost på tradisjonelt vis i vedfyrt jerngryte og få et innblikk i livet på stølen før og nå. Bli med å melke geitene og stelle dyra på stølen. Mulighet for overnatting på stølen. Ta kontakt for mer info eller:

bottom of page